Известие

Collapse
No announcement yet.

145 проблем със скоростомера/километража

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
    Най-вероятно ти е бърникан километража с цел да върнат километрите, ама е било много непрофесионално
    същото си помислих - бъг като по поръчка на някой автоджамбаз. потърси сам или питай по форума къде могат да ти направят грамотно диагностика - само съм чувал, че на някои еку-та могат да се четат и реалните километри и т.н. по-добре почни оттам, за да си наясно....
    sigpic
    Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Първоначално публикувано от vsimov Покажи съобщение
      Колеги, при мен пък има проблем с дневния и постоянен брояч на километрите. Когато колата е в движение и двата брояча отчитат, но различно - дневния например отчита 6 км, а постоянния отчита до 4 км и спира. При спиране на колата и изключване на захранването, всичко угасва. При следващото подаване на захранване с ключа, дневния брояч се е нулирал, а постоянния се връща винаги на едно и също показание 120500. Според вас в какво може да е проблема? Моля за помощ! Забравих да кажа, че колата е Алфа Ромео 146 - 2000 г. на производство.
      интересно какво стана с този проблем!?
      sigpic
      Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Колега Тонов, чак сега видях, че си продал звяра. Що така бе... Надявам се, че пак ще повториш марката и няма да излезеш от форума. Ти си разбирач и ще е жалко.
        С поздрави и извинение за спама.
        ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
        ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от n0mor3pain Покажи съобщение
          ПОМОЩ скоростомера/километража отказаха
          от време на време проработват но за кратко
          кажете каде е проблема и как да го отстраня саморачно или да ходим по сервизи ПЛС ПОМОГНЕТЕ ЧЕ Е ОТВРАТИТЕЛНО БЕЗ
          скоростомера и километража
          И аз имам същия проблем... ужасна работа..и датчика не мога да намеря къде е ...

Alfa Romeo 145 1,9JTD

Comment

Working...
          X